Bevyz Technische werkzaamheden

Uitvoeren van FAT (Factory Acceptence Test) bij de producent op een deel van een nieuwe batch: testen en meten of de machine voldoet aan de gestelde harde eisen (PvE).

Factory Acceptance Test

Passende en handzame oplossing uitwerken voor het inbouwen van een telemetry unit (links in beeld met barcode) in alle machines die al uit de fabriek zijn gekomen en die in het veld staan.

Telemetry

Kwaliteitscontrole: voorgekomen problemen in het veld uitgebreid documenteren en zoeken naar geschikte oplossingen voor één machine en eventueel voor een hele batch.

Kwaliteitscontrole

Ombouwen en testen van het waterschema in de machine ter verbetering van de uitstroom van het water en de efficiëntie van het schema.

Waterschema

Machines installeren bij klanten in binnen- en buitenland en daarbij verzorging van gereedschap en spare parts. Daarbij technische ondersteuning verlenen aan collega's op locatie.

Installatie

Refurbishen (gebruikte machines naar hoger een level ombouwen): onder andere aanbrengen van isolatie om de slangen volgens een zelf opgestelde handleiding. Kwaliteit en herhaling sterk in het oog houdend.

Refurbishen