Profiel

Jasper Amsing
product & grafisch ontwerper

Mijn naam is Jasper Amsing en ik ben product- ontwerper en ontwikkelaar voor zowel industriële als consumenten producten.
De stijl die ik hierbij aanhoud is simpliciteit, symmetrie en modern. Dit heeft mijn voorkeur omdat ik graag rust, eenvoud en regelmaat terug zie in mijn ontwerpen.

De oorsprong van mijn carrière als ontwerper begint bij mijn havo examenvak handvaardigheid met daarbij kunstgeschiedenis; een vak waarin ik de meeste tijd aan besteedde omdat het creëren en technisch onderbouwen mijn sterke passie bleek te zijn.
De vervolgstudie Industrieel Product Ontwerpen was dan ook een logische keuze om mijn weg te vervolgen.
Hier is het één en ander van terug te zien in de sectie Portfolio.

Mijn website geeft een overzicht van wat ik heb ontworpen en daarbij een andere passie; fotografie.

Mijn eerste baan was bij Bevyz Global en momenteel ben ik werkzaam bij Bronkhorst High-Tech, tevens als R&D Engineer. Daarnaast ontwerp en verkoop ik unieke achteruitlopende wijzerklokken voor bedrijven en consumenten onder de naam Customised Reversed Time. Daarnaast heb ik een eigen lettertype vrijgegeven welke mijn stijl weerspiegeld.

Wil u contact opnemen met mij, of meer informatie ontvangen betreft een unieke klok, dan kan dat het beste door mij een email te sturen.


Jasper Amsing
Product & Grafisch Ontwerper

Arnhem
+31 (0)6 4633 6017
contact@jasperamsing.nl